top of page
IMG_0252_edited_edited.jpg
Tina Baetens
 

Master in de Revalidatiewetenschappen & Kinesitherapie (UGent, 2005)
Doctor in de Motorische Revalidatie en Kinesitherapie (UGent, 2012)
Postgraduaat Interdisciplinaire Neurorevalidatie (UGent, 2023)
Bijzondere beroepsbekwaamheid in de neurologische kinesitherapie

In 2005 behaalde ik aan UGent mijn diploma master in de Revalidatiewetenschappen & Kinesitherapie en was ik reeds tijdens mijn opleiding enorm geboeid in het behandelen van neurologische patiënten.

Tussen 2006 en 2012 kreeg ik dan de kans om aan UGent te doctoreren in de neurologische revalidatie. In deze periode deed ik onderzoek bij patiënten na een beroerte en gaf ik praktijklessen in de neurologische revalidatie. De laatste jaren van mijn doctoraatsperiode combineerde ik dit werk opnieuw met het werken als kinesitherapeut binnen de neurologische setting (bij zowel acute, revalidatie als chronische patiënten)

Vanaf 2012 ging ik weer voltijds aan de slag in het ziekenhuis en bleef ik (tot 2016) als praktijkassistent verbonden aan de universiteit. Tevens verdiepte ik me via praktijkervaringen en bijscholingen nog verder in het behandelen van patiënten met een neurologische en vestibulaire problematiek, alsook in het behandelen van oedeem. 

In 2017 richtte ik de praktijk te Izegem op. Het werken in de praktijk combineer ik met de zorg voor mijn gezin.

Gh.jpg

Ghiwa Haddad
 

Bachelor in de Kinesitherapie (Université Antonine UA, 2019)
Master in de Revalidatiewetenschappen & Kinesitherapie (KUL, 2023)

 

In 2024 startte ik in de praktijk te Izegem. Het werken in de praktijk combineer ik met mijn functie als sport kinesitherapeut bij Royal FC Mandel United.

bottom of page